Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/paaeventyr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5047
Aether Revolt Gameday - På Eventyr

Så er gameday ovre og jeg håber i alle har haft en super weekend med nogle gode kampe. Jeg spillede med i Viborg og havde noget af en dag med et hjerteslående nederlag i top cut.

Jeg spillede et U/W spirits deck som i kan se her

Mainboard

Sideboard

Decket fungerer som et meget normalt tempo deck, der bruger en balance af dyr med diverse effekter og removal.

  • Der bliver spillet gode 1 drops i ”Thraben Inspector” og ”Mausoleum Wanderer” som begge tilbyder en aggressiv kurve, men med evner der også er gode senere i spillet.
  • 2 droppene lyder på ”Rattlechains”, ”Selfless Spirit” og måske lidt overraskende ”Hanweir Militia Captain”. De to spirits forklare mest af alt sig selv igennem deres gode protection mod både targeted removal og board clears, men ”Hanweir Militia Captain” er lidt speciel. Han viste sig dog at være umådelig god mod andre heavy creature decks såsom mirror matched.
  • Ved 3 droppene har vi vores all star ”Spell Queller”, ”Nebelgast Herald” og ”Bigone Bishop”. ”Spell Queller” tilbyder decket en måde at svinge tempoet mod din side, ved at tage en af dine modstanders spells og udvikle din side af bordet på samme tid. ”Nebelgast Herald” giver decket en måde at tape dine modstanders dyr ned før combat for at undgå angreb, men virker også super godt i låste situationer, hvor ingen rigtig kan komme igennem. ”Bigone Bishop” er der for at give kort træk senere i spillet, hvilket decket ofte har brug for pga. dens aggressive kurve.
  • Et 5 drop i ”Cloudblazer” er der som et godt kort i længere spil også. Den fungere lidt ligesom ”Bigone Bishop”, men er dog et bedre top deck hvis du sider på en tom hånd.
  • Af Non-creature spells har vi ”Declaration in stone”, “Stasis Snare” og “Always Watching”. “Always Watching” virker vildt godt som en måde at ligge noget mere skube kraft til dine dyr. Den virker også super godt med ”Mausoleum Wanderer” da det forøger den betaling modstanderen skal lave for ikke at få deres spell countered. ”Stasis Snare” og ”Declaration in Stone” er der begge som removal spell til diverse dyr. ”Declaration er et sorcery, men kan dog fjerne flere dyr af gangen på bekostningen at modstanderen får clues af det. ”Stasis Snare” er instant speed og giver ikke nogle clues, men kan dog højst tage et dyr og koster en hvid mere.

 

Finalen

Jeg endte med at tabe i finalen til Rasmus Færge. Han spillede et rød/grøn energy deck og endte med at vinde et noget så tæt sidste spil på 1 liv. Det hele kom ned til en tur, hvor jeg ikke skulle trække noget som helst, og hvor færge skulle trække en af de 2 removal spells han havde til min ”Spell Queller” hvilket så skete.

Det var dog en super god gameday med godt selvskab og en masse gode kampe.

Hvordan gik det til jeres gameday? Del det med os i kommentarerne og så ses vi snart igen.

Mange gange til lykke til Rasmus Færge 😉

Comments

comments