Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/paaeventyr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5047
Aether Revolt Prerealease weekend - På Eventyr

Så er vi alle færdige med den sidste weekends prerealeases.

Jeg besøgte de 2 der blev afholdt i Viborg om lørdagen. Den første var en normal sealed, hvor den anden var 2-headed giant sealed.

Sealed

Limited er uden tvivl en af mine yndlingsformater. Det viser virkelig hvem der er bedst til spillet, da du ikke er begrænset på at skulle ud og købe alle kortene til et fuldt deck som i f.eks. standard, modern og legacy. Der vil selvfølgelig altid ligge held i hvad du åbner, men efter hvad jeg personligt oplever gør de samme gode spillere det altid godt, selvom de måske kun åbner en middelmådig pool.

Vi spillede 6 runder og jeg gik 5-1-0 med et R/G aggro/midrange deck :

Som i kan se manglede decket helt sikkert nogle 2 drop. Det kom nogen gange lidt langsomt fra start pga. det hvilket så betød jeg skulle vinde igennem mine større dyr. Det havde decket dog heller ikke noget problem med, da jeg bl.a. havde samlet 3 af nogle af de bedste grønne 5-drop til min top.

  • ”Arborback Stomper” til at stabilisere med noget liv og en stor krop.
  • ”Ridgescale Tusker” til at forøge alle mine dyrs power og toughness med +1/+1 counters.
  • Og ”Verdurous Gearhulk” til at dele +1/+1 counters ud som de passede bedst.

Udover de grønne 5 drop var der også kort som:

  • ”Scrapper Champion” som havde vild synergi med uddelingen af +1/+1 counters og deckets energy producere.
  • ”Treasure Keeper” som viste utrolig brugbarhed på forsvar, da modstanderen næsten ikke havde lyst at angribe ind i den, pga. det gratis kort du ville få ud af den.
  • Og ”Destructive Tampering” der viste sig særlig brugbar med sine 2 relevante valg. At destruerer et artifact, hvilket viser sig meget brugbart i den her blog af sæt eller at stoppe alle dyr uden flying for at blokere i en tur. Dette kort overraskede mig meget.

Kig efter kort som ”Scrapper Champion”, ”Ridgescale Tusker” og ”Treasure Keeper” i dine Aether Revolt boosters, når du spiller sealed eller drafter. Disse uncommons giver dit deck et kort med kraftfulde evner som en rare i et format som dette.

2-headed giant sealed

2-headed giant sealed er noget helt andet end normalt sealed, men alligevel end helt del mere hyggeligt, da du får muligheden for at dele dine gode oplevelser med en anden.

Jeg vil ikke gå så meget i detalje om mig og min makkers deck, men i stedet fortælle jer lidt om hvad i bør kigge efter i 2 headed giant:

  • Den vigtigste ting er at holde øje med effekter der påvirker alle modstandere. F.eks. et kort der siger ”deal 2 damage to each opponent” vil nu i alt give 4 skade til jeres modstanderes samlede liv.
  • Kort der siger at modstanderens dyr ikke kan blokere i en tur. Dette er meget godt da spillene tit trækker ud og ender med at ingen kan få noget igennem til modstanderen. Kort som dette kunne være tidligere nævnte ”Destructive Tampering” som selvfølgelig i dette tilfælde også har en ekstra valgmulighed til andet brug.
  • Så er der selvfølgelig også kort der rydder bordet. Denne er nok meget tydelig, men jeg vil alligevel nævne den pga. de store sving de kan give i spil. De lader dig og din makker holde kort tilbage indtil i vælger at ryde bordet også fylde ud på jeres side bag efter. Modstanderne vil have det meget svært for at komme tilbage efter det.

 

Men hvordan gik jeres prerealease?

Fortæl os i kommentar feltet, også ses vi i det næste opslag.

Comments

comments