Min gode ven og også kommende skribent på denne side, har investeret i en Airbrush.

Jeg har selv malet figurer i mange år, og altid ment at Games Workshops sorte spray, har været det bedste til at grunde figurerne sorte. Idag blev min verden helt fornyet. En airbrush er meget bedre. Den største forskel er at man kan grunde figurer, et sted hvor der ikke er udluftning, da det kræves der når man bruger spraydåser. Derudover så kan man nemt styrer hvor meget maling der kommer ud af airbrushen, så man meget nemmere kan styre at der kun kommer et tyndt lag på.

Jeg har desværre ikke lige pt, noget billede af en færdig grundet figur, jeg skal nok få taget et inden længe.

Alt i alt, så skal jeg snart have mig en airbrush, ikke kun til grunding af figurer, men også til at kunne male figurer, som har store områder i samme farve.

Hvad er dine erfaringer eller forventninger til en airbrush?
Er den værd at købe hvis man kun vil grunde med den?
Hvor billigt kan man købe en airbrush?

 

Comments

comments