Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/paaeventyr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5047
Orient Express - På Eventyr

For et par mandage siden, var jeg lettere syg, så vi besluttede os at spille lidt brætspil i stedet for min normale D&D 3,5 Forgotten Realms Kampagne.

Jeg havde taget Orient Express med, som jeg gerne ville have prøvet i længere tid.

Beskrivelse af spillet:
Spillet er nemt at gå til, når det er din tur slår du med terningen, er tallet grønt(2,3,4,5) rykker toget et ryk langs strækningen, og du må rykke lige så mange felter i toget, derefter må undersøge et sted eller snakke med en person, alt dette er offentligt, så alle får oplysningerne. Slår du til gengæld et rødt tal(1,6) så rykker toget ikke, men du må stadig flytte dig i toget, og herefter undersøge eller snakke, dog er de oplysninger du finder nu hemmelige og kun dine. Toget lander engang imellem på en telegraf station, og så kan den aktive spiller vælge et telegram der bliver læst højt.
Når en spiller mener at han eller hun ved hvem der har begået mordet, notere han ned hvem det er, og tæller antal træk toget har taget, og må derefter ikke længere deltage i spillet.
Undervejs er der mulighed for at købe 2 super tip, til henholdsvis 6 og 10 træk, som lægges til hvor langt toget har rykket, når man vælger at gætte.
Når toget når endestationen, kan de sidste spille gætte på hvem der er morderen. 
Herefter læses super tippene op, og til sidst, så læses rekonstruktionen op. 
Vinderen er den som har gættet rigtig på færrest træk.

Anmeldelse:
Spillet ser flot ud i forhold til at det er er fra 1986, dog er oplysnings kortene, ikke i voldsomt god kvalitet.

Der er rigtig meget information man skal holde styr på for at finde ud af hvem morderen er, og det er det der gør spillet godt.
I spillet er der 8 mysterier, disse kan ikke genspilles før man har glemt indholdet af dem.

Jeg havde lyst til at spille alle 8 mysterier igennem, lige efter vi havde spillet det første. Det havde været hyggeligt at sidde og gætte og tage notater, regne på hvem der sad hvor og om de var venstre eller højre håndet. Alt i alt, så et overflåd af information.

Karakter:

Jeg giver spillet 5 ud af 10 point.

Vi spiller Orient Express

Vi spiller Orient Express

Comments

comments