Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/paaeventyr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5047
Rejsen til Viborg Sealed nummer 3 - På Eventyr

I den sidste weekend besøgte jeg Viborgs sealed event nummer 3.

Vi nåede op på 18 deltagere til eventet og det var virkelig hyggeligt at spille med, som det virkelig altid er i Viborg.

Min personlige score var 5-0-0 med et R/W tempo deck som i kan se lige her:

billede-19-11-2016-11-08-44

 

Om decket

Jeg var så heldig både at få fat i ”Depala, Pilot Exemplar”, ”Smuggler’s Copter” og ”Veteran Motorist”, hvilket virkelig satte standarden for decket og vandt mig flere spil. Udover min Dwarf/Vehicle synergi havde jeg også 2 andre gode rares i ”Pia Nalaar” og ”Multiform Wonder”. ”Multiform Wonder” viste sig specielt at være god flere gange ved brug af ”Built to Last” på den, så den kunne angribe modstanderen for 9 på et sidste og endeligt slag.

Ikke nok med det havde jeg også mange premium uncommons. Det er specielt ”Fairgrounds Warden” ”Aerial Responder” ”Cloudblazer” og ”Veteran Motorist” som nævnt tidligere.

Mine stand out commons var ”Welding Sparks” og ”Revoke Privileges” da de gav decket en effektiv måde at kæmpe sig igennem modstanderens dyr på.

 

Andet synergi

”Whispweaver Angel” kan flicke kort som ”Cloudblazer” for ekstra mange kort og liv, ”Multiform Wonder” for ekstra energi, ”Veteran Motorist” for scry’s, ”Pia Nalaar” for en thoper eller andre token producerende dyr senere i spillet.

”Aviary Mechanic” har samme princip som ”Whispweaver Angel” bare at du skal spille kortet som du vil flicke igen. ”Aviary Mechanic” virker dog også på ”Prophetic Prism” hvilket kan give lidt ekstra kort træk i længere spil hvis det er det du mangler i situationen. Du kan også skifte ”Revoke Privileges” over til et andet dyr, hvis du ender i den situation dog skete dette ikke i nogen af mine spil.

 

Mine kampe

Første kamp: R/G-U aggro (2-1)

Anden kamp: W/G beats (2-0)

Tredje kamp: R/U control (2-0)

Fjerde kamp: G/W/R beats (2-0)

Femte kamp: B/W midrange (2-0)

 

Ville jeg tage afsted igen?

Min tur til Viborg her i weekenden var ret så fantastisk og ikke kun på grund af min gode score, men meget mere på grund af gruppen jeg spillede med. Det er altid en fed oplevelse at spille med gruppen da man virkelig får følelsen af at være velkommen.

Så ja, hvis jeg får muligheden tager jeg helt sikkert til deres næste event.

Hvad ville i have lavet?

Hvad ville i have bygget af kortene der bleb åbnet? Vær velkomne til at skrive jeres ideer og sprede dem med os andre.

Hav en fortsættende god dag og så håber jeg vi ses i det næste oplæg.

Comments

comments