Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/paaeventyr.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5047
Samling af de nye Blood Bowl figurer. - På Eventyr

Jeg har fået købt den nye Blood Bowl sæt fra Games Workshop.

Figurerne i sættet består af to sæt af 6 forskellige figurer til hver race, altså 12 Humans og 12 Orker.
De er super fede og ret nemme at samle, de er posed, virkelig sejt, og jeg er specielt vild med menneske holdet.

Figurerne kan samles uden lim, dog har jeg selv givet dem lim, da de så holder bedre. Som i kan se af billederne, er de i blå(mennesker) og grøn(orker) plast, så de er nemme at spille med hvis de ikke er malet, jeg vil dog male mine, og jeg holder mig nok til de grundfarver som plasten er, altså som tema farve.

Skaven er også kommet som hold man kan købe ved siden af grundspillet, dem skal jeg have senest til januar.

Hvilket hold kunne du tænke dig at spille med?
Bor du i Herning eller omegn, vil du spille med i en liga?

Jeg anmelder senere regler og resten af indholdet af Blood Bowl spillet.

Comments

comments