Det rigtige musik

Jeg er tosset med musik, og bruger fra tid til anden, en del tid på at finde det rigtige musik, til at bygge en stemning i min mandags Dungeons & Dragons rollespilskampagne.

Jeg bruger meget musik fra film og computerspil, men også fra andre steder. Jeg ejer rigtig meget musik på CD, men bruger det sjældent mere efter at Youtube, Spotify og andre online muligheder er kommet til.

Min spiller gruppe, har været i Underdark(under overfladen) i et stykke tid, og er lige blevet færdig med at løse de sidste 3 års hovedplot. Min plan er nu at beholde gruppen under overfladen og lave et Drow(sortelver) relateret plot. Det har gjort før for ca 12 år siden og kan huske fra den gang, at jeg brugte lidt mere tid og energi på at lægge en stemning omkring Drows. Derfor har jeg kigget efter god stemnings musik og specielt et tema, som kan give mine spillerne den følelse, som jeg gerne vil udtrykke med Drow samfundet.

Jeg har svært ved at sætte ord på hvordan jeg vil have at Drows skal fremstå. Det betyder ikke at jeg har svært at spille og vise mine spillere hvad de er. Men at skal jeg beskrive Drows natur, så skulle jeg bruge mange siders tekst.

Jeg har fundet et stykke musik, som jeg synes passer rigtig godt til den stemning, jeg gerne vil have frem.

Jeg har en stor kærlighed til komponisten Nobuo Uematsu, og specielt hans Final Fantasy musik.
Rigtig meget er musikken er blevet remastered digitalt og en stor del er også blevet indspillet med symfoni orkester. De fleste af originalerne er fra Nintendo, Super Nintendo , Playstation 1 og Playstation 2, og er lavet med de lydchips og muligheder/begrænsninger der er i de maskiner. Det er virkelig fedt at høre når et musik nummer man kender og elsker bare bliver bedre.
Her er originalen.

Jeg glæder mig, til at høre hvad mine spillere synes om musikken.

Comments

comments